Wat doet Peter Verrijt?
 

Voor AL uw bouwwerkzaamheden EN advies

Peter Verrijt Bouw & Advies is een bouwbedrijf dat gevestigd is in de regio Eindhoven. Peter staat bekend om  deskundigheid en zorgvuldigheid, welke hij heeft opgedaan gedurende 25 jaar ervaring. Of het nu een heel huis, een aanbouw, een serre of een kleine
klus is, Neem contact op met Peter Verrijt en vraag naar een offerte.

Peter heeft dankzij uitgebreide ervaring een grote kennis van bouwwerkzaamheden. Het aannemen van een enorme diversiteit aan projecten en de uitvoering  hiervan is prima in Peters handen te leggen. Kwaliteit is hierbij het woord dat Peters werk kenmerkt.

In de naam van het bouwbedrijf is niet alleen 'bouw' opgenomen. Advies is ook een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van Peter. Wilt u zelf aan de slag met een verbouwing? Dit is niet altijd eenvoudig, zelfs als u handig bent! Hoe je bepaalde zaken aan moet pakken is vaak moeilijk in te schatten wanneer u zelf over weinig ervaring beschikt. Advies van een ervaren  vakman is dan een geschikte manier om slimmer en beter te werken aan uw verbouwing. Peter Verrijt is daarom ook te benaderen voor gedegen advies!

 

Klik hieronder op 1 van de knoppen voor meer informatie:

HoofdpaginaWat doet Peter Verrijt?Jaren ErvaringContact